Tiszaújváros,az újdonság varázsa

Tiszaújváros egy ipari város Észak-Magyarországon, ami Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található.A Sajó és Tisza folyók által közrezárt alföldi táj adottságai lehetőséget biztosítanak a horgászok és vízi sportok szerelmeseinek a kikapcsolódásra.

Minden évben megrendezésre kerül az országos Triatlon Nagyhét,amit Triatlon Világkupa zár. A város minden évben a magyarországi triatlon világkupának ad otthont. Ezen kívül minden évben várja az érdeklődőket a Tavaszi Fesztivál.

Szintén minden évben a városban kerül megrendezésre az AEGON Sportnapok rendezvénye, melynek résztvevői ilyenkor megtöltik Tiszaújváros vendéglátóhelyeit.

Látható,hogy számos rendezvény,és programsorozat kerül megrendezésre a városban,így a turizmus és az idegenforgalom jelentős szerepet játszik a város életében. Ebből kiindulva számos álláslehetőség várja a munkavállalókat Tiszaújvárosban,vagy akár vonzáskörzetében.

Egy internetes oldalon különböző új álláslehetőségek közül tud válogatni, majd megpályázhatja azt a munkát, amelyiket mindig is szerette volna. Amennyiben még több friss ajánlat iránt érdeklődik, a TiszaujvarosAllas.hu facebook és twitter oldalán tájékozódhat a további lehetőségekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük