Gödöllő,az értékek városa

Ebben a kis rövid leírásban Gödöllővel ismerkedhet meg közelebbről.

Gödöllő több mint egy Budapest-közeli kisváros: látnivalói közt az országban, de akár Európában is egyedülálló értékeket talál az idelátogató.

Magyarország legnagyobb barokk kastélya és legkisebb Mária-kegyszobra is itt található. Az érdeklődők megtekinthetik a legrégebbi kőszínházat, és uralkodói arcképcsarnokot, egy mezőgazdasági gépgyűjteményt,és láthatják Európa első Világbéke Gongját.

Gödöllőn együtt van minden, ami egy városnézést változatossá, izgalmassá tehet. Királyi Kastélyában a fejedelmi lakosztályok pompája, a Kastélykert eleganciája a királyi korszakot idézik. A Szent István Egyetem a fiatalos nyüzsgést,valamint az innovatív tanulást kínálja a hallgatók számára.

Gödöllő gazdag kulturális életének köszönhetően megannyi rendezvény kerül megrendezésre évről évre. Az eseményeknek köszönhetően számos turista,és érdeklődő keresi fel a várost,ahol akár értékes napokat tölthetnek.

A városban a kultúrán,és a látnivalókon kívül a munkaerő piaci lehetőségek is adottak,így ha állást keres Gödöllőn,vagy közvetlen közelében,nyugodtan látogassa meg a GodolloAllas.hu oldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük