Érden fürödhet látnivalókban,és álláslehetőségekben is

 

Érd Pest megye legnagyobb városa,viszont nem székhelye. Elmondható,hogy országunkban az egyetlen olyan város,ami a megye legnagyobb városaként nem megyeszékhelyként funkcionál. Érden hagyományosan jellemző gazdasági ág volt a szőlőtermelés és a juhtartás.

A városias jellegű központ kialakulása  a buszpályaudvarként is szolgáló üzletkomplexum létesítésével folytatódott a lakóteleppel és az ÁFÉSZ – Áruházzal, s az utóbbi években nyer valóban színvonalas külsőt a Budai úti üzleti-szolgáltató épületsor felépítésével. A Termál Szálló felépítése,és megnyitása új turisztikai vonzerőt jelent Érd számára mind a mai napig.

Látható,hogy Érden számos lehetőség üti fel a fejét,ha a munkaerőpiacról van szó. A városban kiemelkedő szerepet játszik az turizmus,azon belül is az egészségturizmus. Manapság rengeteg ember rászánja az időt,hogy hétvégente a családdal,vagy akár barátokkal wellness-ezni menjen. A fürdőkultúra jelentős szerepet tölt be az emberek életében. A fürdőkomplexumok már étel-és italszolgáltatással vannak egybekötve,így egy felejthetetlen napot tölthet együtt a család,vagy akár a barátok.Ha állást keres,és a turizmusban szeretne elhelyezkedni,vagy akármi másba most van rá lehetősége. Amennyiben még több állásra kíváncsi,látogassa meg az ErdAllas.hu oldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük