A főváros közelében szeretnénk elhelyezkedni

Törökbálint a budapesti agglomerációhoz tartozó város Pest megyében, ezen belül is az Érdi járásban található.

Budapest centrumától mintegy 15 kilométerre, erdővel borított hegyek között található. Fő vize a Hosszúréti-patak, mely több ágból a torbágyi erdőben ered és a Dunába ömlik. A patak egyik ágának duzzasztásával a város északnyugati határában hatalmas horgásztó van kialakítva.

A város gazdaságföldrajzi helyzete kiváló, a közel ezer helyben működő gazdasági társaság között székhelyként szolgál a nemzetgazdasági szinten is meghatározó szerepet betöltő Telenor, valamint a Jonhson&Jonhson társaságoknak.

Törökbálinton nevezetességek is találhatóak,így ha erre jár,meglátogathatja a következő látnivalókat.

Majláth-kastély

Walla-kastély

Mindezeken túl a városban álláslehetőségek is találhatóak. Minden ember más,és más. Ez így van rendjén,hiszen akkor unalmas is lenne a világunk. Van akit a kereskedelem világa érdekel,mások a jogi pálya felé orientálódnak,és vannak olyanok is,akik a turizmusban szeretnének elhelyezkedni. Az álláskereséshez kitűnő segítséget nyújthat Önnek honlapunk. Weboldalunkon a szakmák külön kategóriákba vannak sorolva, így Ön könnyebben kiválaszthatja, majd megpályázhatja álmai állását. További információkért kattintson a TorokbalintAllas.hu oldalra.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük